Ibiza.Boats

Marrja me qira e anijeve dhe qiraja e jahteve në Ibiza dhe Formentera

Të paktën një herë në jetë.

Për lirinë përfundimtare gjatë pushimeve në Ibiza ose Formentera, pse të mos punësoni një varkë dhe të kënaqeni me atë teka që keni ëndërruar gjithmonë dhe akses në përvoja, ndjesi dhe aktivitete që do t'i mbani mend për pjesën tjetër të jetës tuaj?

Ka një varkë dhe jaht për çdo rast. Për të përjetuar më të mirën e ibiza-s dhe Formentera-s, ne ju ofrojmë një përzgjedhje në të gjitha llojet e anijeve, të gjitha gati për t'u qira dhe lundruar në ujërat e bukura bruz të të dy ishujve. .
.
Nga lundrimi në Ishujt, tek Eksperiencat e Sunset... mezi presim t'ju kemi në bord!
Thjesht relaksohuni, ne do të kujdesemi për të gjitha.

Zgjidhni varkën tuaj

Yachts

Anije me shpejtësi

RIBS Boats

anije-marrje me qira

Varka lundrimi